E-Bebe live, targul virtual dedicat familiilor si parintilor din Romania are loc pe 23-25 Aprilie

E-Bebe live, targul virtual dedicat familiilor si parintilor din Romania are loc pe 23-25 Aprilie

Bucuresti, 18.03.2021: E-Bebe live by Doctor MIT, targul virtual din Romania dedicat familiilor in crestere, da startul inscrierilor pentru maternitati, magazine online cu articole pentru copii sau femei insarcinate, clinici de ginecologie, scoli si gradinite, precum si tuturor retailerilor si furnizorilor de servicii de profil.

Targul virtual va avea loc in perioada 23-25 aprilie si sunt asteptati peste 10.000 de participanti. Evenimentul se desfasoara in cadrul unei platforme digitale validata la nivel international in 36 de tari, cu 9251 expozanti si peste 5 milioane de utilizatori.

Pandemia a schimbat comportamentul de cumparare, precum si interactiunea dintre branduri si consumatori. E-bebe fair reuneste cererea si oferta prin cea mai moderna platforma tehnologica de targuri online, aducand peste 100 de branduri de top din industrie, precum si specialisti recunoscuti la nivel national in cadrul conferintelor educative. Targul ofera o experienta completa de cumparaturi si conferinte educationale online, din confortul si siguranta propriului camin, pentru actuali si viitori parinti, precum si pentru copii de pana la 7 ani.

„Este nevoie de un astfel de targ, publicul il asteapta si din perspectiva socializarii, nu doar din perspectiva achizitiilor. Oamenii au nevoie de apartenenta la un eveniment si o comunitate, alaturi de sansa de a avea acces la niste bunuri si servicii in conditii preferentiale in egala masura. Credem ca este o oportunitate foarte buna si pentru mediul de afaceri romanesc pentru ca se realizeaza astfel democratizarea accesului la toate tipurile de clienti. Nu mai exista limitare la nivel local si acum putem sa ne adresam intregii tari”, a declarat Dr. Bogdan Ivanescu, fondator Doctor MIT.

Initiativa propusa de Doctor MIT este sustinuta de Ministerul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, ca proiect din partea mediului privat, considerand ca poate avea un potential semnificativ pentru readucerea la viata a targurilor de profil, precum si beneficii importante aduse comunitatii.

„Lumea medicala a fost tot timpul in avangarda din punct de vedere al tehnologiei si in ultima perioada cu precadere in lumea tehnologiei digitale, fiind ca o locomotiva pentru transformarea digitala. Rolul esential al Ministerului este sa incurajeze si sa sustina orice initiativa din domeniul digital, fiind un Minister de resort. Credem ca astfel de proiecte, precum acest targ virtual pentru parinti si copii, ar trebui sa le vedem si pe alte verticale ale mediului economic, nu doar in zona medicala si de retail. Ne bucuram ca putem sustine astfel de initiative private curajoase care pot aduce valoare Romaniei”, a declarat domnul Ciprian Teleman, Ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii.

Doctor MIT isi propune sa democratizeze accesul tuturor romanilor la o experienta premium, fara a pune in pericol sanatatea acestora. Printre temele abordate in cadrul conferintelor online se numara puericultura, metode actuale de parenting, nutritie, nastere, alaptare, sanatate mentala si nu numai. Lista oficiala a speakerilor urmeaza sa fie confirmata in curand pe pagina evenimentului: https://e-bebe.live/

Participantii vor avea acces gratuit la intreaga experienta, printr-un simplu click, fara a fi necesar sa descarce o anumita aplicatie, platforma de eveniment fiind o solutie de tip cloud.

„Acesta este un proiect pur digital si relatia noastra cu Ministerul este una naturala si fireasca. Rezolva una dintre problemele generate de pandemie, respectiv interzicerea adunarilor mari. Pentru Romania, aceste targuri reprezentau un bun prilej pentru familii sa aiba acces la diverse bunuri si servicii, intr-un mod concentrat, toate la un loc si in niste conditii comerciale favorabile sau speciale. Existau linii sau segmente de comert in Romania care depindeau cu 50% din cifra de afaceri anuala de targurile de specialitate. De asemenea, multi parinti isi planificau anumite achizitii in functie de targurile de primavara sau de toamna. Acum putem aduce in fata lor aceste oportunitati, fara a-i pune in fata pericolului de a se infecta cu acest nou virus”, a completat Dr. Bogdan Ivanescu, fondator Doctor MIT.

Retailerii sau furnizorii de servicii au oportunitatea sa creeze o experienta de shopping mai personala prin care se pot conecta in mod autentic cu audienta, avand la dispozitie un stand virtual personalizat complet, chat-uri publice si private, precum si sesiuni video live. De asemenea, in cadrul standului pot incarca brosuri, produse, video de prezentare, precum si link-uri catre magazinul online si paginile de social media, economisind astfel cu mai mult de 50% costurile financiare implicate cu activarea in cadrul evenimentelor traditionale desfasurate offline, prin diminuarea costurilor de productie sau prin reducerea efortului alocat resurselor umane necesare pentru bunul mers al actiunilor.

Organizatorul ofera sprijin clientilor 24/7 in timpul targului, precum si acces in timp real la informatii despre traficul la targ si la standurile proprii, analize post eveniment pe audienta target si salvarea tuturor interactiunilor cu vizitatorii din chat-urile publice si private, nemaifiind necesar un efort suplimentar de marketing.

„Ideea unui targ virtual este extraordinara si sunt sigur ca se va bucura de mult succes. Oamenii au posibilitatea sa interactioneze mult mai usor spre deosebire de un targ fizic, iar capacitatea de a impacta un numar impresionant de oameni este mult mai mare”, a concluzionat domnul Ministru Ciprian Teleman.

###

Despre Doctor MIT

Doctor MIT reprezinta cea mai completa platforma de sanatate din Romania acoperind zona de informare medicala prin emisiunea TV „Doctor MIT” in care Dr. Bogdan Ivanescu diseca si demonteaza miturile medicale in care am fost invatati sa credem. Doctor MIT scoate adevarul la iveala despre miturile medicale si pe YouTube, fiind canalul cu cel mai mare numar de vizualizari dintre toate canalele emisiunilor cu specific medical din Romania.

Conceptul „Doctor MIT”? al emisiunii medicale a primit in 2013, anul debutului, „Premiul de Excelenta in Debut”? din partea Consiliului National al Audiovizualului, in exclusivitate pana la aceasta ora intre emisiunile de profil, validand inca o data valoarea pentru public a platformei Doctor MIT.

De asemenea, Dr. Bogdan Ivanescu este Co-fondator al Stem Sure, editor medical al Revistei Stiinta si Tehnica si este implicat in activitatea stiintifica din Romania prin participarea in studii fundamentale si clinice.