Echipa Expert-contabila, alegerea potrivita pentru afacerea ta!

Echipa Expert-contabila, alegerea potrivita pentru afacerea ta!

In contextul economic actual, prosperitatea afacerii tale tine foarte mult de cunoasterea profunda a mediului de afaceri, de organizarea eficienta a activitatii si de calitatea partenerilor de afaceri. Fie ca vrei sa pornesti o afacere noua sau vrei sa urci afacerea existenta la un alt nivel, o echipa de experti contabili profesionisti te poate ajuta foarte mult.

Expert-contabila.ro, servicii contabile de cea mai inalta calitate!

De ce sa alegi echipa expert-contabila.ro?

 • Servicii de contabilitate complete, la cele mai inalte standarde de profesionalism.
 • Experienta si pregatire ireprosabila, peste 15 ani.
 • Echipa tanara, dinamica, la zi cu toate schimbarile fiscale.
 • Gama completa de servicii contabile, asistenta manageriala si raportari in diverse formate.
 • Tarife foarte avantajoase.

Ce servicii oferim?

 1. Servicii contabile pentru toate tipurile de persoane juridice si profesii libere: SRL, SRL-D, SA, PFA, II, ONG, Asociatii de proprietari. Serviciile contabile constau in: evidenta contabila, refacerea evidentei contabile, consultanta, salarizare si resurse umane, certificare bilant contabil, analize si raportari, servicii conexe.
 2. Infiintari societati comerciale. Indiferent de tipul societatii comerciale pe care intentionati sa o deschideti, noi va oferim servicii de calitate si solutii inteligente de lucru.
 3. Lichidari /radieri firme. Indiferent de tipul societatii comerciale, echipa noastra va ofera consultanta specializata cu privire la toate etapele procesului de desfiintare a unei firme: dizolvare, lichidare si radiere.
 4. Certificare Situatii Financiare. Prin intermediul calitatii de expert contabil, membru activ CECCAR, echipa expert-contabila intocmeste si certifica situatii financiare semestriale si anuale.
 5. Asistenta Mangeriala. Servicii de analiza si asistenta manageriala pentru toate tipurile de societati comerciale.
 6. Rapoarte financiare. Echipa expert-contabila va pune la dispozitie rapoarte financiare semnificative pentru afacerea dumneavoastra.

Succesul afacerii tale incepe cu Expert-contabila.ro

Echipa expert-contabila.ro va ajuta in orice aspect legat de administrarea firmei, pornind de la forma de organizare adoptata la infiintare, optimizarea obligatiilor fiscale prin alegerea unei strategii ce corespunde mediului de afaceri al societatii, intelegerea si aplicarea corecta a principiilor financiar–contabile specifice fiecarui sector de activitate, pana la calculul, plata si declararea corecta a obligatiilor fata de bugetul statului si terte institutii.

Va aducem la cunostinta punctele forte, de exploatat, pentru obtinerea unui randament maxim sau punctele slabe consumatoare de resurse, uneori insignifiante, dar care stau in calea succesului dvs.