The Prodigy vine la Electric Castle Festival 2015

The Prodigy vine la Electric Castle Festival 2015

 The Prodigy sunt considerati ca fiind parintii rave-ului, dar in acelasi timp fiind responsabili de crearea unui stil muzical original, ce combina cu succes elemente de rave, breakbeat, rock sau punk. In cei 25 de ani de activitate, renumita trupa a reusit sa sfideze orice regula muzicala conventionala, schimband definitiv istoria muzicii moderne.

Un scurt istoric al trupei The Prodigy

Trupa The Prodigy este compusa din Liam Howlett, Keith Flint si Maxim Reality si are in prezent la activ sase albume, al III-lea album al trupei, „The Fat of the Land” depasind recordurile inregistrate de Beatles sau Elvis Presley, fiind cel mai rapid vandut album din istorie. Hituri ca „Firestarter”, „Smack My Bitch Up”, „Out of Space” sau „Breathe” pot fi recunoscute de oricine, fara a fi neaparat un fan al muzicii electronice.

Dupa o pauza de sase ani, The Prodigy au lansat albumul, „The Day is My Enemy”, considerat de fani, dar in acelasi timp si de critici, unul dintre cele mai bune albume din intreaga cariera a trupei. Show-ul de la ElectricCastle 2015 va fi alcatuit in jurul tematicii acestui album.

The Prodigy la Electric Castle Festival 2015

Cei care au mai participat la concertele The Prodigy stiu bine ca punctul forte al trupei sunt evenimentele live. In intreaga lor cariera, The Prodigy au sustinut sute de concerte in intreaga lume, iar acum a venit randul fanilor din Romania sa se bucure de un astfel de eveniment, la ElectricCastle 2015, care va avea loc in perioada 25-28 iunie pe domeniul castelului Bontida, din judetul Cluj.

De unde poti cumpara bilete la The Prodigy?

Biletele pentru spectacol au fost puse in vanzare exclusiv prin Eventim, putand fi comandate online sau cumparate din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti. Pretul biletelor incepe de la  106,5 RON.

 

Pe Anyplace.ro poti afla mai multe detalii despre The Prodigy sau despre Electric Castle 2015 si nu numai. Intra pe Anyplace.ro si afla cum isi petrec tinerii timpul liber si care sunt distractiile si actiunile specifice varstei. Gaseste informatii despre cele mai importante concerte, festivaluri si evenimente culturale.