Evenimente business – Mai 2019

Evenimente business – Mai 2019

TopHotel Tourism & Investment Conference

16-17 mai 2019

JW Marriott Hotel, Bucuresti

TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference, cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului si a ospitalitatii din Romania, reuneste specialisti din domeniu, reprezentanti ai autoritatilor locale si manageri ai celor mai mari branduri hoteliere internationale prezente pe piata romaneasca, cu scopul de a identifica provocarile si oportunitatile de business si analiza cele mai importante schimbari din domeniu.

Printre invitati se numara:
Michael Nowlis – decan in cadrul CORNELL University (New York),
Maud Bailly, membru al Comitetului Executiv al grupului Accor
David Turnbull – un lider in industria hoteliera, travel si tehnologie.
Dragos Anastasiu – Presedinte EUROLINES GROUP ROMANIA
Marius Bazavan – Manager General Bacolux Hotels

Mai multe detalii pe : www.hotelconference.ro

Digital Divas

28 mai 2019

Palatul Bragadiru, Bucuresti

Conferinta Digital Divas by AVON va fi un mix perfect intre know-how si inspiratie si va aduce pe scena specialisti recunoscuti si nume interesante din online. Cele trei sesiuni vor oferi povesti savuroase, dezbateri interesante si sfaturi utile oricarui pasionat de online. La finalul zilei se va desfasura cea de-a saptea editie a galei de premiere Digital Divas Awards.

Printre speakeri se numara:
Diana Cosmin, Lifestyle journalist & owner FineSociety.ro
Alina Cinciulescu, Strategy Manager Global Records
Sanziana Negru, blogger
Cristian Simonca, Blogger Bloguluotrava.ro

Mai multe detalii pe : www.digitaldivas.ro

Techstars Startup Weekend Bucharest – Fintech Edition

10-12 mai 2019
TechHub, Bucuresti

Aveti o idee pe care doriti sa o urmati sau o problema pe care doriti sa o rezolvati, dar nu stiti de unde sa incepeti sau de la cine sa apelati? Techstars Startup Weekend este locul unde puteti cauta o echipa, crea un prototip al ideii, valida ideea dvs. de afaceri si primi feedback de la antreprenori cu experienta, intr-un singur weekend.

Mai multe detalii pe : http://communities.techstars.com/romania/bucharest/startup-weekend/14358

Tax & Finance Forum

28 – 29 mai 2019

Hotel Radisson Blu– Bucuresti.

Evenimentele din cadrul Tax & Finance Forum, adresate atât companiilor din mediul privat, cât si celor din sectorul public, vor aborda cele mai importante aspecte legislative si fiscale pentru contribuabilii români. Vom prezenta si analiza tendinte si politici fiscale la nivel international, armonizarea legislatiei românesti, principalele aspecte privind impozitele directe si impozitele indirecte, modificari si reglementari ale Codului Fiscal si Codului de Procedura Fiscala.

Evenimentul va include o conferinta (28 mai) si seminarii de câte trei ore (29 mai) ce vor acoperi cele mai de interes subiecte de fiscalitate pentru mediul de afaceri.

Sales & Marketing Conference

24 mai 2019,

Hotel Marriott, Bucuresti

Povestile pe care brandurile aleg sa le spuna au un impact important, iar jocul seductiei se intâmpla la un nivel mult mai subtil. in acest context, departamentele de sales si marketing devin eroi principali intr-un nou scenariu, definit de viteza. Fara prea mult timp de adaptare, succesul pare a fi destinat brandurilor energice, vizionare, cu capacitate de adaptare. Va propunem o doza de energie de la branduri inspirate in cadrul celei de a IV-a editii SALES&MARKETING CONFERENCE !

Brasov HR Vibes

15 mai 2019
Hotel Kronwell

Cum imbunatatim Experienta Angajatilor pentru a ne asigura ca acestia dau randamentul optim? Cum cream un brand demn de mandria angajatilor, pentru a spori retentia acestora? Cum ne adaptam cu adevarat noilor tehnologii si cum le folosim in imbunatatirea proceselor curente? Te invitam sa afli la Brasov HR VIBES, pe 15 mai 2019, alaturi de speakeri internationali si nationali.

 

Business summits

21 – 24 Mai 2019
Hotel Radisson Blu, Bucuresti

Summit-urile de afaceri va aduc vorbitori invitati sa impartaseasca perspectivele de vârf pe care nu le puteti gasi intr-o cautare Google in domeniile inovatiei, dezvoltarii si resurselor umane. Evenimentul este locul final de intâlnire pentru directorii de afaceri, infiintatorii si inovatorii de tehnologie pentru a construi parteneriate si a construi viitorul mediului de afaceri. Cele mai importante companii din România vin la Business summits pentru a-si impartasi povestirile si experientele la expozitia de interior, pentru a va ajuta sa gasiti modalitati de a va conduce cresterea afacerii.

Mai multe detalii pe : techweek.ro/business-summits/