Evenimente culturale Iulie 2017 Brasov

Evenimente culturale Iulie 2017 Brasov

Anim’est Brasov 2017

Cand: 29 Iunie – 2 Iulie

Unde: Piata Sfatului, Brasov

Detalii: Un nou val de evenimente artistice va anima Brasovul in cadrul celei de-a patra editii a Festivalului International al Filmului de Animatie Anim’est, in perioada 29 iunie – 2 iulie 2017, in Open Air Piata Sfatului si la Centrul Cultural Reduta.

Anul acesta imbinam imaginea si sunetul prin proiectarea celor mai noi si apreciate filme de animatie pe plan international, organizarea atelierelor de creatie pentru copii si a concertelor de muzica live. De asemenea, publicului brasovean ii sunt pregatite si doua nopti de exceptie, Animusic Night si Creepy Animation Night, dar si cine-concertul Felix the Cat cu muzica originala compusa si interpretata de Simona Strungaru Symphonics.

Accesul la toate proiectiile si evenimentele din cadrul festivalului este liber.

Meet The Artist Day

Cand: 9 Iulie intre 12:00 – 18:00

Unde:  Ora0 Hive, Str. RAZBOIENI NR.23, Brasov

Detalii: Curios sau curioasa sa vezi cum decurge o zi din viata unui artist? Fie el croitor, fotograf, pictor, desenator, designer, sculptor, DJ, tattoo artist sau bijutier? Duminica, 9 Iulie, intre orele 12:00 si 18:00 ii poti vedea direct in focurile creatiei, la Ora0 Hive! Poti sta de vorba cu ei, poti intelege mai bine ce se intampla in lumea lor si de ce nu, poti achizitiona ceva ce se creeaza chiar in fata ochilor tai!  INTRAREA ESTE LIBERA.

Transylvanian International Piano Competition – first edition
Cand:  
12 Iulie la 16:00, pana la 16 Iulie la 19:00

Unde:  Filarmonica Brasov Sala Patria, 15 Noiembrie, nr. 50A. 500097, Brasov

Festivalul de Carte si Muzica Libris Brasov

Cand: 13 Iulie la 10:00, pana la 16 Iulie la 18:00

Unde:  Piata Sfatului, Brasov

Detalii: fEstivalul de cArte si muzica Libris Brasov, editia a sasea, este o manifestare culturala care reuneste, in aer liber, in atmosfera istorica din Piata Sfatului Brasov, cele mai importante edituri si case de discuri din tara, pe o alee plina de imaginatie si cantec.

Andre Rieu’s 2017 Maastricht Concert Live

Cand: 22 Iulie la 21:00, pana la 23 Iulie la 0:00

Unde : Cinema One Brasov, Strada Zaharia Stancu, 500167 Brasov

Detalii: Vino sa sarbatoresti alaturi de noi aniversarea a 30 de ani de la primul spectacol André Rieu, impreuna cu Orchestra Strauss.

Amplasat pe fundalul medieval uimitor al pietei orasului natal al lui André, concertul spectaculos de la Maastricht il surprinde pe maestru in elementul sau, impreuna cu Orchestra lui Johann Strauss for formata din 60 de artisti, soprane, tenori si invitati speciali. André ofera o experienta muzicala de neuitat plina de umor, amuzament si emotie pentru toate varstele.

Pret bilet:

50 lei normal

35 lei redus pentru elevi, studenti si pensionari