Evenimente iulie 2015 – Cele mai tari evenimente ale verii

Evenimente iulie 2015 – Cele mai tari evenimente ale verii

Cei care doresc sa isi petreaca vara asta intr-o atmosfera relaxanta si distractiva vor avea de unde alege. In toata tara vor avea loc o multime de evenimente culturale, concerte si festivaluri la care poti participa alaturi de cei dragi. Multe orasele din Romania vor fi gazde atat ale evenimentelor cu traditie, cat si a unor proiecte noi, in premiera la noi in tara.

Care sunt cele mai populare evenimente ale lunii iulie din Romania?

  • Kudos Fest 4 2015. Kudos Fest este cea mai cunoscuta petrecere pe plaja din Romania. A patra editie a acestui eveniment unic, prezentat de Kudos Beach si Cyclic Agency,  se va desfasura intre 10 si 12 iunie, pe plaja din Mamaia. Kudos Fest 2015 va fi o adevarata aventura muzicala oferita de cei mai buni DJ, printre care Oxia, Mendo, Hector Counto, Ninetoes si Andrey Pushkerev, dar si Mihai Popoviciu sau Adrian Eftimie.
  • Padina Fest 2015. In perioada 23 – 26 iulie 2015 pe Platoul Padina din Muntii Bucegi, va avea loc Cea de-a sasea editie a festivalului Padina Fest. La eveniment vor participa multe trupe cunoscute, printre care Alternosfera, Robin and the Backstabbers, Luna Amara sau Firma. Festivalul imbina marea varietate de stiluri muzicale cu diverse activitati si intreceri sportive.
  • Backyard Weekend 2015. Backyard Weekend 2015 va avea loc pe 4 si 5 iulie la Timisoara si va oferi publicului, fara oprire, 36 de ore de muzica house, tehno si drum&bass. Backyard Weekend porneste in turneu, cu prima oprire la Timisoara si va cuprinde doua scene pe care vor evoulua 21 de artisti straini, printre care Akua Naru, AME din Berlin, producator britanic de dubstep Emalkay, The Upbeats,  Andrey Pushkarev, dar si o multime de artisti locali: Ada Kaleh, Golan, Atapy, Angel, Fouchat sau Giuser, Tudor si Cristian Gherghely.
  • Festivalul Sighisoara Medievala 2015. In 2015, Festivalul Sighisoara Medievala va avea loc in perioada 24-26 iulie si va fi organizat de Primaria Municipiului Sighisoara in parteneriat cu Asociatia Turistica Sighisoara. La eveniment vor participa numeroase trupe si ansambluri artistice, printre care Trupa Cameleon din Sighisoara, Asociatia Artistilor Plastici Sighisoreni Alma Mater Castrum Sex, Trupa Arlechin din Targu Muses, Ansamblul de Dansuri Sasesti din Sighisoara si multi altii.
  • Liberty Parade 2015. Liberty Parade va avea loc anul acesta pe 25 iulie, pe plaja dintre Venus si Saturn. Intrarea la eveniment este libera si este permisa doar persoanelor care au implinit 18 ani. Liberty Parade se afla la cea de-a 13-a editie si va oferi participantilor, ca si in alti ani, 12 ore de muzica dance, insotite de costume trasnite, frizuri demente si machiaje stridente.

Gaseste informatii despre cele mai importante concerte, festivaluri si evenimente culturale pe Anyplace.ro. Site-ul contine detalii despre evenimente mondene, galerii foto, ultimele videoclipuri, muzica, DJ-ing, informatii culturale, stiri, prezentari ale cluburilor, barurilor, cafenelelor sau evenimente din moda si multimedia.