(P) Extensiile de par Remy – cele mai bune extensii din par natural

(P) Extensiile de par Remy – cele mai bune extensii din par natural

Cand vine vorba de extensii din par natural, nimic nu intrece calitatea extensiilor Remy!

Extensiile de par Remy sunt cele mai populare extensii de pe piata, datorita calitatii parului natural din componenta sa. Termenul Remy descrie parul uman virgin, ale carui cuticule nu au fost alterate si care curg in aceeasi directie de la radacina la varf.

Parul indian Remy este alegerea preferata pentru extensiile de par, deoarece isi pastreaza naturaletea si are o durata de viata foarte lunga. Parul Remy provine de la femei cu parul lung si are un luciu sanatos, nefiind nevoie de nicio modificare chimica.

Par Remy vs. Par Non-Remy

Parul Remy este parul uman colectat de la o singura sursa (un singur donator), in timp ce parul Non-Remy este colectat din surse multiple. Parul Remy are cuticulele intacte si aliniate intr-o singura directie, in timp ce parul Non-Remy nu are intodeauna cuticulele intacte, iar daca le are, nu sunt aliniate intr-o singura directie, acest lucru putand conduce la incalcirea si deteriorarea acestuia.

Parul Remy are aproximativ aceeasi lungime, in proportie de 95%, iar la varfuri prinde o forma usor conica, naturala. Cel Non-Remy fie are exact aceeasi lungime, ne-naturala, fie la varfuri este „rarefiat”, avand un aspect inestetic.

Pentru a masca problemele de calitate ale parului Non-Remy, multi producatori recurg la tratamente chimice, care elimina complet cuticulele si, apoi, aplica un strat consistent de silicon pentru a-i da un aspect matasos. Insa, dupa cateva spalari, siliconul se duce si parul se simte fragil, are un aspect „sters” si se incurca repede. De asemenea, din moment ce cuticulele nu sunt intacte, extensiile de par Non-Remy sunt in imposibilitatea de a tolera un tratament de culoare sau de caldura. In schimb, parul Remy este foarte rezistent, poate fi vopsit, incalzit (ondulat sau indreptat), stilizat, spalat si tratat ca propriul par natural.

par remy

De unde poti achizitiona extensii din par natural Remy?

Exista multi vanzatori on-line care pretind ca parul pe care il comercializeaza este par indian Remy autentic, dar la un control mai amanuntit, vei observa ca in unele cazuri nu este adevarat. Noi stim cat de important este pentru tine aspectul si de aceea iti recomandam sa achizitionezi extensii Remy prin BELHER, care ofera cel mai de calitate par de pe piata din Romania.

Cand spui extensii din par natural Remy, spui BELHER! De ce?

  1. BELHER iti ofera cea mai variata gama de extensii de par Remy: extensii tape-on, clip-on, flip-in, extensii cu cheratina, extensii cusute, extensii microring, trese de par. Toate intr-o gama variata de nuante si lungimi.
  2. Extensiile din par 100% natural Remy au o ratie de 95/5 – cea mai inalta: varfuri drepte, aceeasi grosime pe toata lungimea.
  3. BELHER iti ofera un certificat de autenticitate, inscriptionat cu o serie unica, care atesta calitatatea extensiilor.
  4. Extensiile comercializate de Belher sunt ambalate intr-o cutie frumoasa, eleganta, in care iti recomandam sa si pastrezi extensiile atunci cand nu le porti. Acestea vin insotite de certificatul de calitate si instructiuni de intretinere.
  5. BELHER este unicul magazin fizic si online dedicat Extensiilor si Perucilor din par natural Remy cu locatie fizica din Romania. Magazinul fizic este situat pe Bd. Pache Protopopescu nr. 6, parter sector 2, Bucuresti.
  6. Deoarece este unul dintre cei mai mari furnizori de extensii din par natural si cu vechime pe piata din Romania, BELHER mentine preturile reduse.

Descopera extensiile din par natural Remy! Descopera BELHER!

Site web: http://www.belher.ro

Facebook: https://www.facebook.com/BelHer.ro