Facebook lanseaza aplicatia BARS. Creezi muzica rap folosind instrumentele incorporate in aplicatie!

Facebook lanseaza aplicatia BARS. Creezi muzica rap folosind instrumentele incorporate in aplicatie!

Aplicatia Facebook BARS este inca o incercare din partea gigantului social media de castiga batalia cu TikTok, de data aceasta, vizand rapperii in devenire. Noua aplicatie, care a fost dezvoltata de echipa Facebook’s New Product Experimentation (NPE) R&D este disponibila in prezent pentru testarea beta.

Aplicatia BARS de la Facebook permite utilizatorilor sa creeze muzica rap folosind instrumente incorporate in aplicatie. Echipa NPE spune ca utilizatorul nu are nevoie de experienta pentru a crea continut utilizand aplicatia BARS.

Spre deosebire de aplicatiile traditionale de partajare a videoclipurilor scurte, aplicatia BARS este conceputa special pentru crearea de continut in stil rapping. Include ritmuri preinregistrate pentru a transforma versurile intr-o piesa profesionala.

Aplicatia sugereaza, de asemenea, rime folosind un dictionar pentru a te ajuta sa mentii fluxul. Mai mult, exista si un mod „Chalenge” (Provocare) in care vei putea face freestyle cu cuvinte sugerate automat.

Odata ce ai terminat, aplicatia Facebook BARS iti ofera, de asemenea, o varietate de filtre audio si vizuale pentru a-ti imbunatati continutul rap. Vei primi instrumente preincarcate, cum ar fi Clean, AutoTune, Imaginary Friends si AM Radio, pentru a schimba rezultatul final din videoclipuri.

Aplicatia BARS iti va permite sa exporti videoclipurile rap si sa le salvezi dupa ce ai terminat. De asemenea, poti da share continutului prin intermediul platformelor de socializare.

Managerul comunitatii BARS, DJ Iyer, care este si compozitor hip-hop si scenarist sub aliasul D-Lucks, a declarat intr-o postare pe blog ca pandemia de coronavirus a fost unul dintre motivele principale pentru dezvoltarea aplicatiei BARS.

„Stiu ca accesul la studiouri de inregistrare si echipamente de productie poate fi limitat pentru rapperii incepatori. Mai mult decat atat, pandemia globala a oprit spectacolele live in care deseori producem si impartasim munca ”, a spus el. „Asadar, impreuna cu un grup de rapperi aspiranti, am construit BARS: un loc pentru rapperii incepatori unde pot crea si impartasi arta.”

Aplicatia BARS este disponibila pentru descarcare prin Apple App Store din SUA si este initial accesibila doar pentru un numar mic de utilizatori iOS. De asemenea, te poti inscrie pe lista de asteptare din aplicatie.

Ce parere ai? Vei folosi aplicatia BARS?

One thought on “Facebook lanseaza aplicatia BARS. Creezi muzica rap folosind instrumentele incorporate in aplicatie!

Comments are closed.