Reteaua Medicala WELLBORN se extinde si inaugureaza cel de-al 2-lea laborator de analize medicale

Reteaua Medicala WELLBORN se extinde si inaugureaza cel de-al 2-lea laborator de analize medicale

Povestea Wellborn merge mai departe!

Reteaua Medicala WELLBORN, un brand 100% romanesc lansat acum mai bine de 20 de ani, si-a continuat expansiunea, inaugurand in data de 12 martie 2021 un nou laborator de analize medicale si un centru de recoltare analize in inima orasului Bucuresti, pe  Bulevardul Aviatorilor 67, Sector 1.

In urma unei investitii de aproximativ 150.000 de euro, Laboratorul de analize medicale WELLBORN Charles de Gaulle ofera pacientilor posibilitatea de a realiza o gama variata de analize din departamentele: alergologie, hematologie, imunologie, bacteriologie, biochimie, coagulare, microbiologie, biologie moleculara RT-PCR, anatomie patologica-citologie (Babes-Papanicolau clasic si in mediu lichid), dar si de a efectua teste pentru detectia si diagnosticul Sars-Cov-2.

Pentru dotarea laboratorului am ales aparatura „golden standard”, optand pentru varfurile de gama ale celor mai prestigioase companii producatoare de aparatura medicala de laborator, precum Abbot, Roche,  Sebia, Liofilchem, Macro Array, Siemens Healthineers.

Filozofia noastra se bazeaza pe o buna ascultare a pacientilor, un personal full-time calificat si profesionist, aparatura moderna, logistica de ultima generatie si o politica de calitate care vizeaza imbunatatirea continua a serviciilor oferite. Ne angajam sa oferim in timp rapid rezultate de inalta acuratete aducand valoare adaugata pacientilor nostri.

Reteaua Medicala WELLBORN vine in intampinarea nevoilor pacientilor sai cu o echipa de medici ultraspecializati in cele mai importante departamente, cu dotari la standarde europene si capacitatea de a trata si de a monitoriza pacientul in conditii optime.

La ora actuala WELLBORN are in componenta:

  • 2 spitale in Bucuresti: Militari si Baneasa (primul spital din Romania dedicat exclusiv tratamentului infertilitatii, medicinei materno-fetale si interventiilor chirurgicale asociate, precum si a celor de tip ginecologic);
  • 4 clinici: Charles de Gaulle, Militari si Baneasa in Bucuresti, Clinica Promed in Targoviste;
  • 2 Centre de Fertilitate: Baneasa si Militari in Bucuresti;
  • 1 Centru de Chirurgie Ginecologica Minim-Invaziva si Endometrioza in Bucuresti;
  • 1 Centru de Excelenta in Alergologie si Pediatrie in Bucuresti;
  • 2 Laboratoare de analize medicale in Bucuresti si Targoviste;
  • 1 Centru de Imagistica Medicala in Targoviste

Email: office@wellborn.ro

Website: www.wellborn.ro