Guardian Glass Europa lanseaza o noua sticla pentru control solar, pelicula cu doua straturi de argint, cu aspect gri-neutru si performanta sporita

Guardian Glass Europa lanseaza o noua sticla pentru control solar, pelicula cu doua straturi de argint, cu aspect gri-neutru si performanta sporita

– Guardian Glass introduce un nou tip de sticla pentru control solar, acoperita cu o pelicula cu doua straturi de argint, cu aspect gri-neutru, care preintampina tendintele arhitecturale in materie de fatade si ferestre.

Guardian SunGuard® SuperNeutral™ SN63 nu numai ca satisface trendurile arhitecturale curente, dar ofera si o serie de imbunatatiri la nivelul performantei, inclusiv:

  • O transmisie ridicata a luminii (63% pentru vitraj dublu (IGU)* si 56% pentru cel triplu (IGU)*.
  • Izolare termica excelenta (valoarea Ug= 1.0 W/M2K pentru vitraj dublu si 0.5 W/M2K pentru vitraj triplu),
  • Control solar excelent (33% pentru vitraj dublu si 30% pentru triplu).
  • Reflexie externa foarte scazuta (12% pentru vitraj dublu si 14% pentru triplu),
  • Reflexie interna neutra si scazuta (16% pentru vitraj dublu si 19% pentru triplu).

Aceste atribute de performanta fac ca SunGuard SN 63 sa fie alegerea ideala pentru ferestrele si fatadele dublu sau triplu vitrate.

Nicolas Gouzou, Product Manager Guardian Glass Europa declara: “in proiectele de design interior, perceptia asupra culorii gri a fost mult timp zdruncinata, fiind considerata intunecata si deprimanta. Acum, casele, birourile si cladirile publice sunt decorate cu nuante de gri la moda, o culoare extrem de versatila. in Europa, proiectele care folosesc in designul de exterior sticla abordeaza acelasi trend. Arhitectii se indeparteaza de fatade vitrate cu un aspect verzui, alegand solutii din sticla cu un aspect gri-neutru, care ofera cladirii o nota mai sofisticata si eleganta.”

Datorita contributiei comunitatii de design si arhitectura, Guardian Glass a dezvoltat acest produs intocmai pentru a preintampina acest trend ascendent.

“in completarea esteticului, am imbunatatit si performanta produsului pentru a oferi o combinatie exceptionala de beneficii, permitand arhitectilor sa ajusteze anveloparea cladirii in functie de mediu si clima, dar si sa furnizeze un confort optim locatarilor”, a adaugat Gouzou.

SunGuard SN 63 este disponibil atat in varianta nesecurizabila, cat si cea securizabila.

Guardian Glass dezvolta si redefineste continuu gama de produse din sticla pentru protectie solara – SunGuard astfel incat sa intampine si sa depaseasca cerintele arhitectilor si ale designerilor.

Guardian Glass va expune la Glasstec – SALA 10 | STANDUL A24 (23 – 26 octombrie – Düsseldorf, Germania).

* Valorile de performanta mentionate sunt pentru o unitate de vitraj dublu (IGU), pentru SunGuard SN63 de 6 mm (pelicula pe suprafata # 2) – distantier de 16 mm, 90% Argon – 4 mm float; si IGU triplu de 8 mm SunGuard SN63 (pelicula pe suprafata # 2) – distantier de 16 mm, 90% Argon – 4 mm float – ClimaGuard Premium2 44.2 (pelicula pe suprafata # 5). Acestea sunt nominale si supuse variatiilor datorate tolerantelor de fabricatie.

Guardian Glass

Guardian Glass, parte a grupului Guardian Industries, este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de produse din sticla float, sticla peliculizata si produse fabricate din sticla. in cele 25 de fabrici de sticla float din toata lumea, Guardian Glass produce sticla de inalta performanta pentru uz exterior (atat in scopuri comerciale, cat si re-zidentiale) si aplicatii din domeniul arhitectonic interior, precum si produse din domeniul transporturilor si tehnic. Sticla Guardian se gaseste in locuinte, birouri, masini si in unele dintre reperele arhitectonice cele mai semnificative din lume. Centrul de stiinta si Tehnologie al Guardian Glass lucreaza in permanenta sa creeze produse din sticla si solutii noi, utilizand cea mai avansata tehnologie pentru a-si ajuta clientii sa vada ce este posibil – see what’s possible®. Vizitati www.guardianglass.com

Guardian Industries

Guardian Industries, o companie globala cu sediul central la Auburn Hills, Michigan, are in jur de 18.000 de angajati si deserveste facilitati din America de Nord, Europa, America de Sud, Africa, Orientul Mijlociu si Asia. Companiile Guardian fabrica produse de sticla flotata cu un nivel ridicat de performanta, peliculizate si fabricate pentru aplicatii arhitecturale, rezidentiale, de interior, din domeniul transporturilor si tehnic si componente de inalta calitate placate cu crom si din plastic vopsit, pentru industriile automobilelor si camioanelor comerciale. Viziunea companiei Guardian este sa creeze valoare pentru clientii sai si societate, prin inovare continua, cu utilizarea unor resurse putine. Guardian este o sucursala detinuta in totalitate de Koch Industries, Inc.

Vizitati guardian.com

 (Photo © Bartosz Makowski, GRDPR159 SN63, fotografie necontractuala).