Nomade Communication deschide un nou birou in Bulgaria

Nomade Communication deschide un nou birou in Bulgaria

Nomade Communication isi extinde portofoliul de clienti in afara tarii si deschide un nou birou in Plovdiv, Bulgaria.

Prin extinderea serviciilor agentiei in afara tarii, Nomade Communication confirma tendinta continua de crestere pe care a inregistrat-o pe plan intern in ultimii ani, iar deschiderea sediului din Plovdiv constituie un pas important in aplicarea strategiei de internationalizare construita anul trecut. Incepand cu acest an, Nomade Communication va colabora cu CPG Consult Bulgaria, o companie de consultanta si EU funds management, cu portofoliu extins de clienti dobanditi in peste 15 ani si cu expertiza in numeroase piete europene.

Internationalizarea activitatii agentiei vine in urma unei evolutii constante pe care am inregistrat-o in cei patru ani de activitate, pe parcursul carora am fost implicati in proiecte internationale si am dobandit o experienta pe care o consideram relevanta. Din acest motiv, deschiderea noului sediu din Plovdiv, prin colaborarea cu CPG Consulting, ne motiveaza sa continuam implementarea aceleiasi abordari si sa oferim suport tuturor partenerilor nostri in eforturile lor de a-si indeplini obiectivele specifice. Principalele obiective pe care ni le-am propus sunt: diversificarea portofoliului de clienti, crearea unor noi servicii conexe core business-ului, insa adaptate noii piete si dezvoltarea unor noi avantaje competitive din perspectiva unei piete devenite globale, spune Adriana Cocirta, Fondator si Managing Partner al Nomade Communication.

Agentia este condusa de Adriana si Mihaela Cocirta, in calitate de Managing Partners, fiind o afacere de familie. De-a lungul timpului, au creat o directie clara de dezvoltare cu scopul de a genera plus valoare pentru toate categoriile de stakeholders.

Inca de la inceput, viziunea noastra a fost aceea de a acorda o dimensiune internationala activitatii noastre. Colaborarea cu CPG Consulting Bulgaria si deschiderea sediului din Plovdiv reprezinta un prim pas in dezvoltarea activitatii noastre si in diversificarea serviciilor pe care le oferim. Strategiile pe care le propunem se bazeaza mereu pe tendintele din aria noastra de expertiza, campaniile implementate fiind aliniate asteptarilor atat ale clientilor, cat si ale partenerilor nostri, completeaza Mihaela Cocirta, Managing Partner al Nomade Communication.

Infiintata in 2016, Nomade Communication livreaza strategii de comunicare corporate, social media marketing si consultanta strategica, ajutand companiile sa isi consolideze relatia cu comunitatile lor si generand strategii de crestere a vizibilitatii acestora in randul audientelor vizate. In 2019, agentia a fost inclusa, pentru a doilea an consecutiv, in Top PR Romania.