(P) O afacere care a facut fericiti sute de copii – DadiMob, distribuitor de casute din lemn pentru copii.

(P) O afacere care a facut fericiti sute de copii – DadiMob, distribuitor de casute din lemn pentru copii.

Ne dorim ca ai nostri copii sa fie sanatosi, echilibrati, independenti si sociabili. Ce ai zice daca ti-as spune ca cel mai bun mod de a insufla aceste calitati copiilor tai este sa-i motivezi sa petreaca mai mult timp afara?

Are sens, nu? Copilaria noastra a fost plina de peripetii la tara la bunici si am petrecut ore-n sir petrecute in weekenduri in fata blocului, jucandu-ne De-a v-ati Ascunselea, Sotron, Elastica sau Frunza. Copiii nostri sunt astazi insa tentati sa-si petreaca timpul liber pe telefon si tableta si noi parintii destui de ocupati cu jobul si treburile casei, pentru a-i implica pe cat ne-am dori in tot felul de activitati.

Cu o casuta din lemn pentru copii vei reusi sa-i motivezi pe cei mici sa lase deoparte dispozitivele electronice si sa petreaca mai mult timp in aer liber.  Casutele din lemn pentru copii sunt un loc de joaca minunat, fiind ideale pentru petrecerea timpului in aer liber, in siguranta, in curte sau in gradina.

DadiMob – distribuitor de casute de gradina din lemn pentru copii – fabricate in Romania!

DadiMob comercializeaza o gama variata de modele de casute din lemn pentru copii, casute de gradina pe sol sau pe piloni, casute din lemn cu si fara veranda, cu sau fara posibilitatea de a anexa un tobogan. Produsele sunt prelucrate intr-una dintre cele mai mari fabrici din Romania, din lemn de brad.

Majoritatea clientilor DadiMob sunt persoane fizice, care doresc sa cumpere casute de joaca pe care sa le instaleze in gradina/curtea casei lor, dar si gradinite private si locuri de joaca, care doresc sa construiasca complexe de joaca pentru copiii pe care ii au in grija.

In cei 8 ani de activitate, DadiMob au facut fericiti sute, chiar mii de copii. Peste o mie de casute de joaca din lemn au fost livrate in toata tara – Bucuresti, Ilfov, Timis, Cluj, Constanta si alte localitati.

Misiunea DadiMob: sa ofere copiilor si familiilor lor multe amintiri frumoase, in aer liber, departe de televizor sau smartphone-uri.

De ce casute din lemn pentru copii?

  • Copiii fac mai multa miscare, aceasta jucand un rol foarte important in dezvoltarea lor; se catara, alearga, se dau pe topogan.
  • Isi consuma mai repede energia, crescandu-le pofta de mancare si calitatea somnului;
  • Petrec mai putin timp in fata dispozitivelor electronice si mai mult timp in aer liber;
  • Ofera copiilor un sentiment de responsabilitate, mai ales daca le spui ca ei sunt proprietarii casutei. Asa cum vad ca parintii lor au grija de casa, vor incepe si ei sa aiba grija de casuta lor. O vor decora in interior, isi vor aranja acolo jucariile si cartile; vor pune poate flori pe veranda sau se vor implica si ei in vopsirea casutei.

Siguranta copiilor tai inainte de toate!

Casutele din lemn pe care le comercializeaza DadiMob au urmatoarele caracteristici de baza:

  • design ce are la baza siguranta copiilor;
  • materiale ce nu pun in pericol sanatatea celor mici;
  • suprafetele produselor sunt fie netratate (dar sunt finisate prin slefuire foarte fina), fie vopsite cu vopsele pe baza de apa (netoxice);
  • au pe acoperis o folie bituminoasa (catran) pentru protectie suplimentara impotriva patrunderii apei.

Casutele de gradina au o stabilitate foarte buna, rezista in timp si nu necesita o anumita intretinere. Sunt fabricate din lemn de brad si proiectate in asa fel ca montajul sa poate fi executat de oricine.

Montezi singur casuta in curtea casei, fara batai de cap!

DadiMob iti pune la dispozitie o schita de montaj si vei reusi singur sa instalezi casuta. Casutele din lemn sunt proiectate pentru a facilita la maxim montajul – panourile (peretii) vin gata montati.

Livrarea se face prin curier rapid si in jur de 3-4 zile casuta ajunge la destinatie.

Mai multe informatii, gasesti aici:

https://www.casutedinlemn.com/

https://www.facebook.com/casuteDadiMob