Personalizarea verighetelor prin gravura

Personalizarea verighetelor prin gravura

Originalitatea este o caracteristica importanta pentru multe cupluri care cauta verighetele perfecte. Un design mai special, care include simboluri sculpurale sau motive in relief (geometrice, florale, elemente grafice etc.) nu are cum sa treaca neobservat, dar esential este va oglindi preferintele fericitei perechi.

Noile tehnici de lucru 3D favorizeaza conceperea de design-uri dintre cele mai spectaculoase, cu miniaturi sculpturale care par vii.

Va puteti personaliza inelele de nunta in multe moduri:

  • Prin gravarea pe suprafata exterioara a benzii din aur alb, roz sau galben a constelatiei care reprezinta semnul tau zodiacal si pe al partenerului. Modelele care au in loc de stele gravate pietre pretioase dispuse stilizat in forma unei constelatii sunt absolut incantatoare! Bijutierii din fabrica ATCOM nu pregeta sa isi puna in valoare indemanarea si iscusinta in a monta manual sau cu laser de ultima ora pietricele care pot fi diamante, cristale de zirconiu, safire, rubine, smaralde sau alte nestemate. Cum ar fi sa “porti” Pleiadele pe deget? Poate v-ati cunoscut partenerul/a intr-o noapte de vara cu cer instelat si doriti sa evocati momentul respectiv, purtandu-l vesnic in amintire.

Pentru servicii de montare diamante ireprosabile, puteti solicita ajutorul maestrilor bijutieri din atelierele ATCOM!

  • Un alt simbol care poate personaliza benzile de casatorie este stema familiei. Unele persoane chiar adopta acest tip de verighete, creandu-si un logo propriu. Poate fi doar o litera (majusculele sunt mai folosite in general) desenata altfel.
  • Unele cupluri, mai ales care adora tatuajele, se pot inspira din creatiile unor atisti tatuatori. Este o practica ce se dezvolta tot mai mult, mai ales printre tinerii indragostiti.
  • Muzica este parte a vietii tale? Atunci poti grava note muzicale pe inelele voastre de nunta. Daca va tenteaza sa puneti in practica aceasta idee, va recomandam o pereche de verighete personalizate Sunetul Iubirii, un model ce poate fi executat din aur galben, alb sau roz, in functie de preferinte.
  • Gravarea cu initalele numelor, in interior sau la exterior.

verighete-personalizate-sunetul-iubirii-aur-galben_1_1328