(P) Ultima generatie de lentile pentru ochelarii de vedere

(P) Ultima generatie de lentile pentru ochelarii de vedere

In ultimii ani, s-au inregistrat numeroase inovatii in domeniul opticii medicale. Producatorii de lentile oftalmice proiecteaza cele mai noi design-uri si le aplica la cele mai subtiri si mai durabile materiale optice, iar pentru a spori confortul vizual le completeaza cu tratamente antireflex sau de protectie eficiente.

Hoya se numara printre companiile care au adus numeroase inovatii in domeniul opticii medicale.

Departamentul Hoya Vision Care s-a dedicat in ultimii ani in perfectionarea lentilelor progresive, a lentilelor fotocromatice si a tratamentelor antireflex.

Hoyalux iD MyStyle V + este designul celei mai avansate lentile de ochelari produse vreodata de HOYA si ofera claritate intr-o fractiune de secunda, oferind focus instantaneu pentru purtator.

73% din presbiopii europeni au o prescriptie diferita intre cei doi ochi. Hoyalux iD MyStyle V+ este prima lentila progresiva din lume care tine cont de aceasta diferenta, echilibrand performanta designului intre cele doua lentile utilizand Tehnologia unica de Armonizare Binoculara. Rezultatul fiind: focalizare perfecta si fara efort, stabilitate constanta si o mai buna profunzime a campului vizual.

Modelul Binocular de Ochi dezvoltat ca parte a InnoVision, este un program patentat de masurare a performantei binoculare care garanteaza ca fiecare design este verificat in conditii reale de viata inainte de a intra in productie. Acest lucru asigura o performanta binoculara fara precedent: imagini stabile si o profunzime mai mare a campului vizual.

Lentilele progresive din gama Hoyalux iD s-au bucurat si de recunoasterea specialistilor in domeniu, primind in 2014 doua medalii de aur la festivalul international OPTYKA 2014 din Polonia si premiul „Lentila Optica a Anului” pentru Hoyalux iD MyStyle V+, in Marea Britanie, in cadrul „Optician Awards”.

Tratamentul antireflex BlueControl este o alta inovatie HOYA, care permite purtatorilor de ochelari de vedere sa se bucure de tot ceea ce lumea digitala are de oferit pentru mentinerea unui confort complet.

Viata noastra de zi cu zi este dominata de echipamente digitale (televizoare LCD/LED, laptopuri, tablete, smartphone-uri, GPS) care emit o “lumina albastra”. Supra-expunerea la aceasta lumina albastra provoaca oboseala oculara, dureri de cap, vedere incetosata, insomnii.

Hoya BlueControl este tratamentul care neutralizeaza lumina albastra emisa de ecranele digitale, prevenind stresul ocular si oboseala ochilor. Toate acestea contribuie la sanatatea oculara, oferind in acelasi timp o vedere confortabila si o perceptie mult mai naturala a culorilor.

Hoya a lansat si ultima generatie de lentile fotocromatice, HOYA Sensity, care revin rapid la o claritate deplina, in interior. Sensibilitate la lumina a acestor lentile este de exceptie!

Lentilele Sensity prin Tehnologia Stabilight reactioneaza in aer liber, colorandu-se imediat corespunzator unei lentile de soare din categoria a 3-a, si revin la o claritate deplina in interior mai rapid decat variantele anterioare. Intre timp, protectia UV maxima este mentinuta la un nivel constant.

Lentilele fotocromatice HOYA Sensity  sunt concepute pentru o performanta constanta, testata in climate, regiuni, altitudini si temperaturi diferite.

Motto-ul Hoya „We care about your eyes” este tradus in obiective de calitate de top, design-uri avansate de lentile si servicii excelente pentru purtatorii de ochelari si pentru opticieni deopotriva.

Experienta acumulata si atentia pentru cercetare si dezvoltare, sunt garantia Hoya pentru producerea lentilelor oftalmice cu valoare adaugata.

Noua generatie de lentile pentru ochelari de la Hoya ofera o vedere corecta, un camp vizual natural, un confort maxim si un design modern.

Resurse:

http://www.hoyaid.com/ro/Home

http://www.bluecontrol.eu/ro/home