Tiverto – prima platforma completa de recrutare online a devenit activa

Tiverto – prima platforma completa de recrutare online a devenit activa

Platforma de recrutare Tiverto s-a nascut din dorinta de a reuni toate categoriile de persoane care cauta un loc de munca (full time, part time sau freelancing) cu angajatori din toata tara.

Pe o piata dinamica, dar cu probleme diverse (cum este, de exemplu lipsa fortei de munca specializata),  se simtea nevoia unui instrument care sa acopere toate tipurile de job-uri astfel incat o persoana care lucreaza cu norma intreaga sau cu fractie de norma si doreste sa-si completeze veniturile cu ajutorul unor proiecte freelance sa nu mai fie nevoita sa se inscrie pe mai multe platforme de specialitate.  Tiverto isi doreste sa devina un instrument complet, atat pentru cei care cauta un loc de munca, cat si pentru angajatori, spre beneficiul ambelor parti.

Fata de celelate platforme online dedicate pietei locurilor de munca, Tiverto ofera gratuitate persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, indiferent ca este vorba despre cei care cauta job-uri casice, cat si pentru freelanceri, nepercepand nici un comision.

Printre noutatile pe care le aduce Tiverto, din perspectiva candidatilor, se numara posibiliatea adaugarii unui video CV sau o descriere video a freelancerului, automatizarea inscrierii candidatului, sistemul generand automat o pagina dinamica, promovarea candidatilor atat pe platforma cat si pe pagina de facebook Tiverto si altele.

Se afla in implementare si un chat privat, atasat platformei, ce va permite o comumincare activa intre memebrii ( candidati sau angajatori) sau chiar posibilitatea unui video-interviu.

Platforma Tiverto este gandita pentru a usura si efortul angajatorilor, care, pe langa posibilitatea de a adauga anunturi pe un site specializat, au si avantajul de a putea gasi intr-un singur loc, atat persoane calificate dispuse sa se angajeze cu norma intreaga sau partiala, cat si freelanceri specializati in diverse domenii cu care sa colaboreze pe proiecte specifice. Dupa ce este creat contul si introdusi parametri de cautare, procesul este automatizat si beneficiaza de un panou de control intuitiv, gandit special pentru a usura procesul, care filtreaza rezultatele si trimite notificari automate cand apar candidati care corespund criteriilor de cautare.In curand, Tiverto va deveni si mai usor de utilizat, dupa ce vor fi lansate aplicatiile mobile pentru Andoid si IOS.

Platforma a fost creata si dezvoltata de agentia de marketing web AlbaDesign si are, momentan, peste 50 de domenii de activitate , de la design web, servicii, IT, social media pana la constructii sau antreprenoriat.

Pentru mai multe detalii puteti accesa tiverto.ro