1001 CADOURI CU CARE SA-TI RASPLATESTI CLIENTII SI SA-TI PROMOVEZI IMAGINEA. Ce ar trebui sa stie orice marketer.

1001 CADOURI CU CARE SA-TI RASPLATESTI CLIENTII SI SA-TI PROMOVEZI IMAGINEA. Ce ar trebui sa stie orice marketer.

Cadourile Personalizate reprezinta un instrument extrem de util pntru afacerea oricum care intregeste Mixul de Marketing.

Putem considera ca daruirea cadourilor personalizate se poate ridica la rang de arta daca se urmaresc principiile si sfaturile date de cunoscatori. Materialele promotionale sunt percepute de obicei ca niste instrumente de promovare si ele ar trebui considerate parte a intregului mix de promovare si ca suport pentru activitatile de marketing.

Cadourile personalizate cu imaginea brandului tau pot aminti despre compania ta si pot chiar fi factor de decizie in favoarea ta la un anumit moment. Este important sa legam o relatie cu partenerii de afaceri si oferindu-le cadouri personalizate va intari legatura de business.

Daca Obiectele Promotionale se utilizeaza dupa anumite criterii corecte atunci compania isi va intari relatiile cu clientii si cu angajatii promovand valorile companiei si afacerea in sine.

 

Un cadou corporate personalizat poate pleca de la un pix, un Bloc Notes, un Calendar sau Agendele atat de cautate la finalul oricarui an. Insa Cadourile nu se limiteaza doar aici. Unii ofera vouchere de excursii, vouchere pentru diverse activitati out-door sau chiar anumite rebate-uri din valoarea contractelor incheiate. Fiecare companie isi alege timpul de cadou dintr-o gama foarte larga prin care isi arata recunostinta pentru suportul oferit de catre partnerii sai si chiar fata de  angajati.

Materialele promotionale se pot segmenta in functie de valoarea lor, de ocazie si de natura relatiei cu partenerii.

Avem astfel cadouri tip ‘’pixuri personalizate’’ care se comanda in volume mari si se impart incoace si incolo pentru distributia rapida a brandului.

Ar mai fi cadouri de o valoare medie si care intetioneaza sa comunice o relatie mai personala: Bloc notes sau Agende Personalizate.

Nu in ultimul rand sunt Cadourile Perosonalizate de Lux care de obicei se comanda in cantitati limitate deoarece au si o valoarea foarte mare si sunt destinate anumitor persoane cu functii inalte sau unor colaboratori foarte importanti pentru bunastarea companiei, ex: Cutie de Cadou eleganta kraft manual cu Memory stick usb-uri din piele la interior. Vezi la noi pe site detalii si produse.

Cu toate ca piata de cadouri personalizate a castigat un loc important in mixul de promovare aceasta ramane totusi secundara obiectivului de Promovare a vanzarii si unele companii nu au deloc buget alocat pentru materiale promotionale din pacate .

Te asteptam cu solicitari pentru orice tip de cadou personalizat iti doresti pentru clientii tai!

Incearca calitatea produselor noastre!

Echipa Promo&Print Solutions

www.1200dpi.ro