Cursuri acreditate de limba engleza prin International English School

Cursuri acreditate de limba engleza prin International English School

Daca vrei sa inveti limba engleza sau sa iti aprofundezi cunostiintele de gramatica, lexic sau vocabular, inscrie-te la cursurile acreditate de limba engleza organizate de International English School. International English School sustine cursuri autorizate de limba engleza pentru persoane fizice si juridice, acreditate de Ministerul Educatie si Cercetarii si Ministerul Muncii.

La cursurile de limba engleza organizate de International English School, iti vei dezvolta abilitatile de comunicare, vocabularul, gramatica si lexicul, folosind manuale de profil (Cambridge, Oxford, Longman si Macmillan), complete si bine structurate si metode moderne de predare. De asemenea, in functie de nivelul tau de pregatire, poti alege: modulul incepator, intermediar, avansat sau cel de afaceri.

Care sunt obiectivele cursurilor acreditate de limba engleza?

Cursurile acreditate de limba engleza de la International English School, au urmatoarele obiective:

  • Imbunatatirea accentului si pronuntiei;
  • Scrierea corecta si coerenta a propozitiilor;
  • Imbogatirea vocabularului cu expresii specifice domeniului;
  • Dezvoltarea redactarii documentelor specializate in limba engleza;
  • Imbunatatire a cunostintelor de gramatica;
  • Intelegerea tehnicilor de dialog din diferitele domenii de specialitate.

De ce International English School?

International English School este o firma specializata in predarea cursurilor de limba engleza pentru persoane juridice (multinationale, corporatii, institutii de stat) si persoane fizice. International English School va pune la dispozitie cele mai performante metode de predare, dupa manuale de limba engleza de ultima generatie (Oxford, Cambridge, Macmillan, Longman), personalizate si insotite de CDuri si DVDuri educationale, traineri flexibili, cu recomandari de la clienti de top, specializati si bine pregatiti, si un modul bine structurat, pentru asimilarea cat mai rapida a informatiilor.

Datorita celor 16 ani de experienta in domeniu, International English School este o marca a experientei si a profesionalismului, oferind servicii de calitate clientilor din intreaga tara. Indiferent de orasul in care va aflati, puteti contracta un curs acreditat de limba engleza de la International English School, cu predare la sediul firmei dumneavoastra, beneficiind de servicii de calitate la un excelent raport calitate/pret. Urmand cursurile International English School veti dobandi capacitatea de a comunica rapid si corect si va veti imbunatati semnificativ cunostiintele.