Cursuri de limba germana in Craiova

Cursuri de limba germana in Craiova

Limba germana este folosita de peste 100 de milioane de oameni, pe tot cuprinsul globului. Foarte raspandita, limba germana este limba oficiala a Germaniei si a Austriei, dar este vorbita si in alte tari din Europa, ca: Elvetia, Liechtenstein, Luxemburg, anumite zone din nordul Italiei, estul Belgiei si estul Frantei.

La nivel profesional si social, limba germana iti poate deschide multe oportunitati. In cariera, te poti bucura de locuri de munca mai bine platite, iar pe plan social, poti cunoaste persoane noi, inchega relatii, descoperi locuri noi, etc.

Cererea de vorbitori de limba germana este foarte mare in domeniul biologiei, chimiei, farmaciei sau ingineriei. Limba germana este, de asemenea, pe langa limba engleza, una dintre principalele limbi utilizate in afaceri si in diplomatia internationala.

Scoala Engleza Craiova organizeaza cursuri de limba germana

Scoala Engleza Craiova este cea mai veche scoala privata de limbi straine din Craiova si este parte integranta a International English School Romania. Calitatile ce recomanda Scoala Engleza Craiova sunt experienta, reputatia, portofoliul si recomandarile venite de la actuali si fosti de clienti, vechimea si echipa profesionista de traineri tineri, dinamici, la curent cu cele mai noi metode de predare, si pregatiti prin participarea la seminariile organizate de British Council.

Caracteristicile cursurilor de limba germana oferite de Scoala Engleza Craiova

Catedra de limba germana de la Scoala Engleza Craiova este specializata in cursuri intensive pentru adulti si copii, dar si in cursuri pentru mediul de afaceri, oferind o gama larga de cursuri de germana in Craiova:

  • cursuri germana de grupe (adulti);
  • cursuri germana individuale (adulti);
  • cursuri germana pentru firme;
  • cursuri germana pentru copii (grupe mici);

Scoala Engleza Craiova sustine cursuri de limba germana in toata zona Olteniei: Slatina, Drobeta Turnu Severin, Ramnicu Valcea, Targu Jiu si Craiova.

Daca doresti sa participi la cursuri de limba germana de cea mai buna calitate, la standarde europene, Scoala Engleza Craiova reprezinta alegerea ideala. Viziteaza englezacraiova.ro si alege cursul de limbi straine care sa sprijine succesul tau in cariera.

2 thoughts on “Cursuri de limba germana in Craiova

Comments are closed.