Dacia de vanzare in Israel – A 44-a piata de desfacere a marcii

Dacia de vanzare in Israel – A 44-a piata de desfacere a marcii

Pentru 2015, Dacia isi propune sa deschida, in Israel, doua magazine de desfacere dedicate pentru marca Dacia, precum si mai multe puncte de vanzare in cadrul unor centre comerciale Renault selectate dintre cele existente in tara. Vanzarile si operatiile de service post-vanzare vor fi asigurate de Carasso Motors, partenerul istoric al grupului Renault in Israel.

Primul magazin de desfacere Dacia a fost deschis in Israel, la Tel Aviv, pe 7 ianuarie.

Dacia isi continua dezvoltarea in Bazinul Mediteranean cu deschiderea de operatii in Israel, deschizand primul magazin de desfacere Dacia miercuri 7 ianuarie in Tel Aviv in prezenta lui François Mariotte, Director de Vanzari si Marketing la Dacia si Itzik Weitz, CEO la Carasso Motors. La eveniment au participat circa 50 de reprezentanti mass-media din Israel.

Itzik Weitz, CEO la Carasso Motors, a mentionat: ”Parteneriatul nostru cu Grupul Renault dureaza de peste 65 de ani. Marca Renault se extinde in Israel, avand acum o cota de piata de 4,2%. Lansarea Dacia ne va permite sa oferim o noua linie de autovehicule, complementara actualei game Renault.”

”Dacia ofera masini fiabile, spatioase, echipate cu dotari moderne, la preturi foarte avantajoase. In mod cert ne vom gasi locul pe piata din Israel,” a spus François Mariotte, Director de Vanzari si Marketing la Dacia. ”Promisiunile noastre simple si clare fata de clienti vor ajuta Dacia sa construiasca relatii bazate pe incredere pe aceasta piata noua.”

Dacia Duster, Sandero Stepway, Lodgy si Dokker sunt cele patru vehicule Dacia puse in vanzare in Israel.

Clientii pot acum sa comande, in noul showroom Dacia,  modelele Dacia Duster, Sandero Stepway, Lodgy si Dokker. La fel ca in orice alta tara, vehiculele Dacia se vand cu o garantie de trei ani/ 100.000 km.

Israel este a 44-a tara in care se comercializeaza marca Dacia.

Israel va fi a 44-a piata de desfacere a marcii Dacia, dupa Marea Britanie, Irlanda, Danemarca, Norvegia, Cipru si Malta in 2013.

 

Sursa: daciagroup.com

One thought on “Dacia de vanzare in Israel – A 44-a piata de desfacere a marcii

Comments are closed.