Selgros vinde online prin MegaMarket.ro

Selgros vinde online prin MegaMarket.ro

Selgros a ales sa faca acest pas printr-un parteneriat alaturi de MegaMarket.ro.

Selgros si MegaMarket.ro au inceput sa discute din toamna despre un parteneriat prin care MegaMarket.ro, companie cu sediul in Otopeni si afaceri de 93.000 de lei in 2012, ar urma sa lucreze exclusiv alaturi de Selgros. „In prezent, vindem aproape toate produsele Selgros pe platforma MegaMarket, mai putin haine. Curand vom adauga si electronice/electrocasnice si jucarii”, spune, pentru wall-street.ro, managerul MegaMarket.ro, Popa Remus-Alexandru. El estimeaza ca anul acesta, vanzarile online ale Selgros vor reprezenta 2% din total, in linie cu piata. „In Romania, vanzarea de alimente online este inca foarte mica, dar cu potential foarte ridicat”, mai spune Popa, spunand ca odata cu parteneriatul Selgros, MegaMarket.ro „s-a resetat”, luand-o practic de la zero.

Business-ul este avantajos pentru ambele parti – Selgros isi creste vanzarile (dupa cum spunea seful companiei – „orice procent in plus la vanzari, ajuta”) si MegaMarket.ro pastreaza „un mic comision” la tranzactionari. „Comisionul este foarte mic, marjele sunt minuscule. Mizam pe volume”, mai spune Popa.

Popa Remus-Alexandru spune ca vizeaza campanii de marketing inedite – de exemplu plasarea de coduri de bara in oras care pot fi scanate cu o aplicatie speciala si achizitiona imediat produsele dorite. Cele patru Dacii Papuc pe care le au in dotare le considera a fi suficiente, „Pe masura ce ne vom extinde si vom decide alaturi de Selgros sa investim in advertising, vom mari si flota de masini. Totul se va face in functie de vanzari”.

 

Sursa: www.wall-street.ro