Unde gasesti biciclete de vanzare la cel mai bun pret?

Unde gasesti biciclete de vanzare la cel mai bun pret?

Daca te-ai hotarat sa cumperi o bicicleta, unul dintre cei mai importanti factori pe care ar trebui sa il ai in vedere este raportul dintre pret si calitate. In magazinele Bike XCS, toate bicicletele, accesoriile si piesele sunt de cea mai buna calitate. Cu o traditie de 10 ani in comercializarea bicicletelor accesoriilor si pieselor pentru bicilete, Bike XCS inseamna pasiune, profesionalism si calitate!

Bike XCS – magazine biciclete in Bucuresti. Apeleaza la serviciile Bike XCS, vizitand magazinele fizice din cele doua locatii din Bucuresti: Strada Baba Novac nr. 11 si Bd. Lacul tei nr. 126-128. Vei gasi produse care se adreseaza tuturor categoriilor de clienti, de la cei ce cauta un model comod, frumos colorat si cu personalitate, pentru o plimbare placuta in mediu urban, pana la impatimitii sporturilor extreme, ce sunt in cautarea unor modele mai speciale, pentru a se aventura prin paduri si munti.

Bike XCS – online. Magazinul online Bike XCS iti pune la dispozitie aceeasi gama completa de facilitati ca si magazinele fizice. Poti trimite comenzi online oricand si de oriunde, atat pentrubiciclete, cat si pentru piese de schimb sau accesorii, accesand www.bikexcs.ro.

Service pentru biciclete in Bucuresti. Pentru a completa lista de servicii, BIKE XCS pune la dispozitia clientilor sai doua dintre cele mai bine utilate si ieftine service-uri din Bucuresti, dotate cu echipamente complete, iar profesionistii BIKE XCS sunt pregatiti sa repare orice problema.

In magazinele fizice si in magazinul online Bike XCS vei gasi intodeauna biciclete si piese la pret redus!

In acest moment poti achizitiona biciclete si piese cu 24% reducere.

In 2014, prin service-urile BIKE XCS au trecut 4000 de clienti iar in showroom-uri s-au vandut peste 1000 de biciclete. BIKE XCS a avut in fiecare luna campanii de promovare a produselor si au incercat ca fiecare client care cumpara de la ei sa fie recompensat.

In 2015, BIKE XCS continua sa se dezvolte pentru a putea oferi clientilor sai cea mai buna calitate a produselor si serviciilor.

BIKE XCS – Cele mai bune biciclete in raport calitate / pret din toata oferta prezenta in Romania!